BÄSTA PIPVÄNNER!


Så står vi snart inför ännu ett årsskifte. Vi hade väl alla hoppats att pandemin skulle vara över vid det här laget, men så blev det alltså inte. Men nu får vi blicka framåt och hoppas på att läget snart bättrar sig.

Inför julen har jag i vanlig ordning haft besök av Sven Tveshag och Du kan läsa om detta besök i bifogad skröna. Sven och jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Årsmöte

Som bekant har vi inte kunnat hålla något årsmöte vare sig 2020 eller 2021. Vi siktar dock på att kunna hålla både årsmöte och pipauktion under våren 2022.

Med anledning av de inställda mötena lägger vi här nedan ut verksamhetsberättelserna för 2019 och 2020 samt den ekonomiska redogörelsen för samma tidsperiod.

Verksamhetsberättelse 2019.
Verksamhetsberättelse 2020.
Ekonomisk redogörelse för 2019 och 2020. 

Bästa Pipvänner!

Så står vi snart inför ännu ett årsskifte. 2020 kommer sannolikt att skrivas in i historieböckerna som det år då världen stängdes ner. Men nu får vi blicka framåt istället för att titta i backspegeln och hoppas på att läget snart bättrar sig.

Inför julen har jag i vanlig ordning haft besök av Sven Tveshag och Du kan läsa om detta i bifogad skröna. Sven och jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Jan

PIP-POTPURRI

Johan Hedborg har under årens lopp skrivit fler än 30 kåserande artiklar om sina pipupplevelser och de fynd han gjort i antikvitetsaffärer och på loppmarknader här hemma samt i Holland, Belgien och Frankrike. Nu finns dessa artiklar i reviderad form och med ett utökat bildmaterial samlade i en bok. En närmare presentation av boken kommer i februarinumret av Rökringar, men den kan köpas redan nu.

Boken är på 96 sidor i formatet 21*21 cm, den har hårda pärmar och är tryckt på papper av högsta kvalitet. Priset är 200 kr. vilket inkluderar porto.

Den köpes genom att pengarna Swishas till 073 0862115 eller sätts in på följande bankkonto:

Clearingnr: 83139
Konto: 213 620 073 6 (Swedbank)